2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TANIŞMA TOPLANTISI

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TANIŞMA TOPLANTISI

26.09.2016 Pazartesi Günü saat 17.00'da Yurt Kütüphanesinde 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yurda yerleşen öğrencilerle tanışma; yurdun amaçları ve kuralları hakkında bilgi verme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya yurt müdürü Sema ÜÇOK, müdür yardımcısı Meliha ÇOŞKUN, belletmen öğretmenler ve yurttaki tüm öğrencilerimiz katıldı.

Toplantı, Yurt müdürünün yeni eğitim öğretim yılında tüm öğretmen ve öğrencilere başarı dilekleriyle açıldı. ÜÇOK, kısaca özgeçmişinden bahsettikten sonra, ÇEK'in amacı ve hizmetleri hakkında bilgi vererek şöyle devam etti: "Buradaki en önemli hedefimiz sizin ülkemize ve topluma yararlı bireyler olarak çağdaş, kendi ayakları üzerinde durabilen Cumhuriyetçi Türk Kadını olarak yetişmenizdir." Konuşmasını yurdun işleyişi, genel kuralları hakkında bilgi vererek sürdüren ÜÇOK, toplu yaşam alanlarında mutlu ve huzurlu olmak için yapılması gerekenler üzerinde durarak sonlandırdı. Toplantı, Meliha Çoşkun ve belletmen öğretmenlerin de kısaca kendilerini tanıtmaları ve başarı dilekleriyle devam etti.

Daha sonra aramıza yeni katılan kızlarımız kendilerini tanıttılar. Diğer öğrencilerimiz yeni gelen arkadaşlarını çok sıcak karşılayarak kendilerinin de yurda ilk gelişlerindeki duygularını paylaştılar. Yurttaki aile ortamının buraya alışmalarında kolaylık sağladığını belirterek, hoş geldiniz dediler. Yurt müdürü ve çalışanlar yeni gelen öğrencilerin sorularını tek tek cevaplandırarak öğrencileri bilgilendirdiler.

Toplantı bitiminde yeni gelen ve mevcut öğrencilerimizle mangal partisi yapıldı. Yürütme Kurulu Başkan Yardımcımız Aral ALKAN'ın gönderdiği etler domates ve biberler mangalda pişirilerek neşe ve çoşku içerisinde hep birlikte yenildi, sohbetle pekiştirilen yemeğe Aral Alkan'da eşlik etti.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.