Anlamlı Gece

                                                                                                     BAOB KONSER

         28.02.2018 Çarşamba günü saat 20:00'da Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Oditoryum'da "Kır Çiçekleri" yararına Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. Nilüfer Belediyesi, Bursa Dostlar Gezeği, Heykel Rotary ve Osmangazi Rotary kulübünün düzenlemiş olduğu bu anlamlı geceye Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükayalar, Yurt Müdürü Sema Üçok, Müdür Yardımcısı Meliha  Coşkun, Belletmen Öğretmen Emetullah  Karatok ve 20 öğrenci katıldı.

         Nilüfer Belediyesi  Türk Sanat Müziği Korosu'nun,Dostlar Gezeği ile birlikte sahne aldığı konserin sunuculuğunu Zerrin Pehlivanoğlu,koro şefliğini Filiz Başıbüyük yaptı. Konserin birinci bölümünde gezek kültürü yaşatılırken ikinci bölümünde de Bursalıların da yakından takip ettiği sanatçı Çiğdem Gürdal sahne aldı.

         Birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği gecede seyirciler keyifli anlar yaşadı. Nilüfer Belediye Meclisi Üyesi Aysel Okumuş'un sanatcılara çiçek vererek teşekkürlerini sunmasıyla gece sona ermiş öğrencilerimizde memnun bir şekilde yurda dönmüşlerdir.

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.