Bosch Personel Geliştirme İç İletişim Kır Çiçekleri Buluşması

Bosch Personel Geliştirme İç İletişim Kır Çiçekleri Buluşması

16.11.16 tarihinde Bosch Personel Geliştirme İç İletişim'den 10 ziyaretçimiz yurda geldi. Kır Çiçeklerini tanımak, yurt olanakları ve işleyişi hakkında bilgi edinmek için gelen misafirlerimiz arasında Alman konuklarımız da vardı. 

18.30'da başlayan toplantıya Yönetim ve Yürütme Kurulu üyemiz Aral Alkan, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, Yurt Müdürü Sema Üçok, Müdür Yardımcısı Meliha Çoşkun, Belletmen Öğretmen Hatun Soğucak, Yönetim Memuru Fevkiye Ekmekçi ve öğrenciler katıldı.

 Yönetim ve Yürütme Kurulu üyemiz Aral Alkan, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci ve Yurt Müdürü Sema Üçok'un kendilerini tanıtmalarının ardından, yurt müdürü ÇEK'in amacı ve Kır Çiçeklerini anlattı. Destek Birimler müdürü Ayşen İnci' de ÇEK ilkelerinden bahsederek ÇEK'in diğer kurumlarını anlattı.  Tanıtım filmini izleyen misafirlerimizin ilgisi oldukça arttı. Tanıtım filminin ardından konuklarımız kendilerini tanıttılar. Ziyaret sebeplerini öncelikle kır çiçeklerini tanımak olarak açıklayan misafirlerimiz, bununla birlikte onlar için ne yapabilirizin cevabını da görüşmek için buradayız dedi.

Toplantıya katılan tüm öğrencilerimiz tek tek kendilerini anlattılar. ÇEK'in hayatlarına kattığı değerlerin öneminden ve bu yurtta kalıyor olmaktan ne kadar memnun olduklarını anlattılar. Kızlarımızın duruşu ve özgüvenleri misafirlerimizi çok etkiledi. BOSCH ekibi Daha sonra meslek seçimi, iş hayatı ve görev sorumlulukları üzerine tecrübelerini paylaştı. Karşılıklı görüş alışverişinden sonra kızlarımız için getirilen yaş pasta kesilerek tüm katılımcılara dağıtıldı. Yine tüm ekibe ÇEK tanıtım kiti sunuldu. Toplantı 20:30'da sonlandı. Misafirlerimize yurdu gezdirdikten sonra teşekkür edilerek uğurladık.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.