BÜYÜKORHAN İLÇESİ ve KINIK KÖYÜ GEZİSİ

BÜYÜKORHAN İLÇESİ ve KINIK KÖYÜ GEZİSİ

                                                                   BÜYÜKORHAN GEZİSİ

Her yıl gerçekleştirilen köy gezilerimiz bu yıl Büyükorhan İlçe ve Kınık köyüne düzenlendi.  Geziye Sevgi Eğitim Komitesi Başkanı Beril Baylan, değerli üyelerinden  Ulviye  Yahya ve Sayın Fevzi Küçükkayalar, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, fotoğrafçılık kulübünden gönüllü öğretmenimiz  Sebahat Erdoğan katılmıştır. Yurt Müdürü Leyla Sevinç, Müdür yardımcımız Meliha Coşkun ve  27 öğrenci ile gidildi.

             Saat 10:30'da yurttan Büyükorhan'a hareket edildi ve 12:00'de ilçeye varıldı. Velilerimiz bizleri karşıladılar ve bir lokantaya davet ettiler. Yurt müdürümüz Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürüyle tanışıldı, kurumumuz anlatıldı. Daha sonra yemek yenildi. Öğrencilerimiz Sena Çalı ve Senanur Dikmen'in evleri ziyaret edildi. Seyirtepe'ye gidildi. Daha sonra Rabia Korkmaz'ın evine gidildi ve saat 16,00 hareket edildi ,16:30da Kınık köyüne varıldı.

  Hanife Koçdemir veHatice Aslan'ın ailelerine ziyarete gidildi. Ev sahipleri bizleri tüm samimiyetleriyle, misafirperverlikleriyle karşıladı. Çeşitli ikramlarda bulunuldu.  Her birine tüm içtenliğimizle yaptıkları hazırlıklarından dolayı teşekkür ederek iyi dilek ve temennilerimizle oradan ayrılındı.

 

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.