ÇEK’te hüzün ve gurur

ÇEK’te hüzün ve gurur

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin onur ve gurur abidesi olan Güler-Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdunda kalan Kır Çiçeklerinin mezuniyet töreninde coşku ve hüzün bir arada yaşandı.

Görükle Yükseköğrenim Öğrenci Yurdunda gerçekleştirilen mezuniyet törenine,  Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Yönetim Kurulu Üyesi Aral Alkan, eski başkanlardan Mümin Ceyhan,  ÇEK gönüllüsü Yücel Edebali, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kır Çiçeği Aslı Çankırılı duygu yüklü konuşmasında, kendisinin ve arkadaşlarının yetişmesinde katkısı olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerine, yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yücel Edebali ve Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, yaptıkları konuşmada, mezun olan öğrencileri kutladı, başarı dileğinde bulundu.

Yurt Müdürü Leyla Sevinç, zorlu salgın döneminde canla başla çalışarak mezuniyeti hak ettiklerini bildirdi. Kır Çiçeklerinin mezun olmakla Çağdaş Eğitim Kooperatifinden ayrılmadıklarını kurumun her zaman desteğini sürdüreceğini kaydeden Sevinç, "ÇEK'in kapısı ardına kadar sizlere açık" dedi.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, "Bütün umudum gençliktir" sözünü anımsatan Sevinç, ülkeyi ve bütün değerlerini emanet ettiği gençlerin, Atatürk'ün umut ve güvenini boşa çıkarmayacağına inandığını ifade etti.

Sevinç, "Ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyine çıkaracaksınız. Önünüze çıkan engelleri aşarak, mücadele edeceksiniz. Her başarınız gurur kaynağımız olacaktır. Buna bütün kalbimle inanıyorum. Unutmamak ve unutulmamak dileğiyle üniversite yolunda başarılar diliyorum" diye konuştu.

ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar da, Başkan Yardımcısı Turgut Yalkı'nın Kır Çiçekleri için yazdığı mesajı paylaştı.

ÇEK eğitim yuvalarında eğitimlerini tamamlayarak fiziken aramızdan ayrılan Kır Çiçekleri, Fen ve Anadolu liseleri mezunlarının manen hep aramızda olacağına işaret edilen mesajda, şu görüşlere yer verdi:

"Bizlere yaşattığınız bu mutluluktan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantınızda başarılar diliyorum. Bu evlatların yetişmesindeki katkılarından dolayı öğretmenlerimizi ve yöneticilerimizi kutluyorum."

 Konuşmaların ardından mezuniyet pastasını kesen Kır Çiçekleri, bütün bir yılın yorgunluğunu ve stresini doyasıya eğlenerek attılar.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.