ÇEV’den Kır Çiçekleri’ne müzik odası

ÇEV’den Kır Çiçekleri’ne müzik odası

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin sosyal sorumluluk projesi "Kır Çiçekleri Okusun Diye"ye İngilizce kursundan tarım projesine kadar birçok alanda eğitim veren Coşkunöz Eğitim Vakfı, bu kez de Güler - Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nun müzik odasını tefriş etti.

Müzik odasının açılış törenine, Çoşkunöz Eğitim Vakfı Proje Geliştirme ve Satış Uzmanı Utku Mızrak, ÇEK Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Rüçhan Uz, Aral Alkan, Ertuğrul Zeki Aydın, ÇEKVAK Yönetim Kurulu Başkanı ve Denetim Kurulu Üyesi Buğra Küçükkayalar, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, Yurt Müdürü Filiz Özen Çiftçi ile Kır Çiçekleri katıldı.

Törende, Zeki Müren Lisesi Batı Müziği Bölümü öğrencisi Eda Sarıkaya, mini bir konser verdi, müzik odasının yapılmış olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bursa Çağdaş Eğitim ve Kültür Vakfı (ÇEKVAK)  Başkanı Buğra Küçükkayalar, Çoşkunöz Holding'in Bursa'daki sayılı kurumlardan biri olduğunu, öğrencilerin kendilerini yetiştirip bu firmanın çalışanlarından biri olabileceklerini söyledi.

Utku Mızrak da, Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ni her zaman desteklediklerini, Kır Çiçekleri'ni çok önemsediklerini, katkı sunmaya devam edeceklerini belirterek, gelecek dönemde de eğitimle ilgili iş birliklerinin olacağının müjdesini verdi.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.