Coşkulu Bir Konser

Coşkulu Bir Konser

                                                                                                    COŞKULU BİR KONSER

        Nilüfer Kadın Korosu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürlüğü ve Bursa Valiliği, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü etkinlikleri  nedeniyle  27.11.2017 Pazartesi  günü Saat:19:00'da Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir konser gerçekleştirmiştir.  Konsere Yurt Müdürü Sema Üçok, müdür yardımcımız Meliha Çoşkun, belletmen öğretmenimiz Ece Dertsiz  ve 13 öğrenci katılmıştır.

         Açılış, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bursa İl Müdürü Erkut Öneş, tarafından''Kadına Şiddet,İnsanlığa İhanettir'' temalı bir konuşmayla başlamıştır. Öneş, kadına şiddetin önlenmesiyle ilgili önemli bilgiler vermiştir.

         İki bölüm halinde gerçekleşen konserin ilk bölümünde,  Anadolu Türküleri  seslendirilmiştir.   "Hoş gelişler ola, Mustafa Kemal Paşa" türküsüyle devam etmiş,Türk Bayrağı açılarak ilk bölüm sonlanmıştır.

         Konserin 2.bölümünde ise geleneksel  Urfa  Sıra  Gecesi  türküleri  coşku içinde söylenmiş, salondaki tüm kalabalık türkülere eşlik ederek çok güzel bir gece yaşanmıştır. Öğrencilerimiz konseri çok beğendiklerini ifade ederek mutlu bir şekilde yurda dönmüşlerdir.

        

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.