Doku-San'dan armağan

Doku-San'dan armağan

Dokusan Otomotiv tarafından Kır Çiçekleri için tefriş edilen tam donanımlı bilgisayar odası törenle hizmete açıldı.

ÇEK Güler - Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda düzenlenen törende, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Müfit Parlak, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Rüyam Küçüksüleymanoğlu, Aral Alkan, Doku-San Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Murat Doku, Yönetim Kurulu Üyesi Mete Doku, Genel Müdür Serkan Sarıbal, Satın Alma Müdürü Barbaros Asatekin, Destek Birimler ve Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, Yurt Müdürü Filiz Özen Çiftçi, Kurumsal İletişim Müdürü Teoman Alper hazır bulundu.

Mustafa Doku ansına hazırlanan bilgisayar odasında, 13 adet masaüstü bilgisayar, 18 adet bilgisayar masası ve sandalyesi, 1 projeksiyon ve 1 adette projeksiyon perdesi bulunuyor.

Doku-San Otomotiv Genel Müdürü Serkan Sarıbal, Kır Çiçeklerini çok önemsediklerini imkan ve ölçüleri dahilinde ellerinden gelen her şeyi yapmak istediklerini ifade etti.

Prof. Dr. Müfit Parlak ise, Doku-San ailesine desteklerinden dolayı teşekkür ederek,  Kır Çiçeklerine böylesine anlamlı bir bağışta bulunmalarından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.