“Hayatıma sahip çıkıyorum”

“Hayatıma sahip çıkıyorum”

Çağdaş Eğitim Kooperatifi (ÇEK), Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) ve Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü, kız öğrencilerin eğitimine yönelik protokol imzaladı.

Güler- Osman Köseoğlu Ortaöğretim Kız Öğrenci Yurdu'nda yapılan imza törenine, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Nihan Alpay, Sayman Doğan Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Türkan Kaya, Denetim Kurulu Üyesi Şükran Yılmaz Soğukpınar, Yurt Yürütme Kurulu Üyesi Aral Alkan, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Yönetim Kurulu Saymanı Nuray Akbaş, Yıldırım Beyazid Rotary Kulübü Başkanı Yeşim Çarıkçı Bayram, önceki dönem başkanı Ferahi Öztimur, Rotary 2440. Bölge Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Komitesi Sorumlusu Aslı Açıkgöz, Yurt Müdürü Filiz Özen Çiftçi katıldı.

Yıldırım Bayezid Rotary Kulübü tarafından bu eğitim-öğretim döneminde ikincisi gerçekleştirilecek eğitim projesi, lise ve üniversite düzeyindeki kız öğrencilerin, duygusal- düşünsel düzenleme ile kişisel gelişimlerine katkı sağlamayı hedefliyor.

9 ay sürecek eğitim programı kapsamında lise öğrencileri için, bilinçli ve sağlıklı beslenme, ders çalışma ve zaman yönetimi, Toplumsal cinsiyet eşitliği, başarmak için 10 altın kural, stres yönetimi, kariyer yönetimi ve kaygı ile baş etme yöntemleri konuları ele alınacak.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.