Kadının Toplumdaki Yeri ve Kadının Eğitimi

Kadının Toplumdaki Yeri ve Kadının Eğitimi

Nilüfer Lions Kulübü Başkanı Sayın Beril BAYLAN tarafından düzenlenen ve Lions Üyesi Avukat Sayın Özlem SEZGİN tarafından yapılan bilgilendirme seminerinin konusu " Kadın Hakları, Kadının Toplumdaki Yeri ve Kadının Eğitimi " oldu.

Sayın Beril BAYLAN ve Avukat Özlem SEZGİN 9 ve 10 Kasım akşamlarında farklı yaş grupları ile beraber bir araya geldiler. Sayın SEZGİN'in hukuksal bütünlük içerisinde " Kadın Hakları " konusunda yaptığı kanuni açıklamalardan sonra seminer karşılıklı paylaşımlarla devam etti.

Semineri zevkle dinleyen öğrenci grupları Sayın SEZGİN'e çeşitli sorular yönelttiler ve aldıkları cevapları da yine karşılıklı olarak örneklendirerek tartıştılar. Sayın SEZGİN her zaman destek kendilerine destek olabileceğini, karşılaştıkları sorun ne olursa olsun öğrencilerin kendisine ulaşabileceklerini belirterek iletişim bilgilerini paylaştı.

Sayın BAYLAN ve Sayın SEZGİN yapmış oldukları bu oturumdan büyük keyif aldıklarını belirtirken öğrencilerimizde oturum sonunda kendilerine bir çiçek armağan ederek teşekkür ettiler.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.