Karne Değerlendirme Toplantımız

Karne Değerlendirme Toplantımız

                                                                                 KARNE DEĞERLENDİRMESİ

    

           15.02.2018 Perşembe günü saat 18:00'da yurt kütüphanesinde birinci dönem karne değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıya, yürütme kurulu üyelerimizden Aral Alkan, Canan Şener, yurt müdürümüz Sema Üçok, müdür yardımcımız Meliha Coşkun, belletmen öğretmen Meriç Kurgun ve tüm yurt öğrencileri katıldı.

         Karne bilgilerinden  bu yıl ki  başarının çok daha yüksek olduğu görülmüştür. Öncelikle  dönem boyunca derslerinde ve sosyal çevrede başarı göstererek, Takdir, teşekkür ve onur belgesi alan  öğrencilerimizle görüşülerek, tebrik edilip başarıların devamı dilenmiştir. Motive etmek amacıyla  Sn. Aral ALKAN tarafından gönderilen havlular paketlenerek hediye edildi.

      Sayısı oldukça düşük olan başarısız öğrencilerimize daha çok zaman ayrılarak, ÇEK kızları olarak sorumluluklarının ne kadar önemli ve büyük olduğu yeniden hatırlatılmış, başarısızlık nedenleri dinlenmiş nasıl bir destek istedikleri belirlenmiştir. İkinci dönem için nasıl çalışmaları gerektiği ve çözüm önerileri sunularak daha dikkatli ve daha çok çalışmaları konusunda da uyarılar yapılmıştır. Görüşmeler son derece başarılı olmuştur.

 

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.