Kır Çiçekleri mezunları yurtta konaklamalı program “anılara yolculuk”

Kır Çiçekleri mezunları yurtta konaklamalı program “anılara yolculuk”

2014-2015 dönemi mezunlarından itibaren Güler-Osman KÖSEOĞLU KIZ YURDU eski mezunlarına kapılarını açtı. Daha önce farklı konseptlerde düzenlenen " eski mezunlar gecesi" bu yıl ilk defa yurtta  konaklamalı olarak ''Anılara Yolculuk '' başlığı altında gerçekleştirildi. Programa eski çalışan öğretmenler ve yönetim kurulu üyemiz Aral Alkan da katıldı. Duygu ve anlam dolu gecenin her sene yapılmasına karar verildi.

Saat 18.30 da kütüphane de başlayan tanışma ve güncel yaşamı paylaşma sohbeti saat 19.30 sularında yemek masaları etrafında da son hızıyla devam etti. Yemekten sonra gecenin serinliği ve muhabbetin hızlı akışı yurt bahçesini canlandırdı. Pasta kesimi ve çay, kahve içimiyle sohbetin dibine vuran öğrenciler ve öğretmenler, havanın serinlemesiyle birlikte giriş katındaki oturma salonunda çiğ köfte partisi ile son bulduğunda saatler sabahın 3.nü gösteriyordu.

Öğrenciler odalarına çıkmak istemeyince öğretmenler ile aralarında " isterseniz, tutanak tutabilirsiniz " muhabbeti yurdun duvarlarını kahkahalarla çınlattı. Yaklaşık 23 kişinin katıldığı mezunlar gecesinin gelecek yıllarda da daha kalabalık gruplarla yapılması kararı alındı.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.