"Kır Çiçekleri" TSM Konseri

"Kır Çiçekleri" TSM Konseri

                                                                                                       "KIR ÇİÇEKLERİ"

      27.04.2018 Cuma günü saat 19:00'da Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonunda "Kır Çiçekleri" korosunun seslendirdiği Türk Sanat Müziği Konseri düzenlendi. Konsere Yönetim Kurulu Eski Başkanımız Prof. Dr. Ulviye Özer ve eşi, Yönetim Kurulu üyemiz Füsun Kuter ve eşi, Yurtlar Müdürü Ayşen İnci, İletişim Sorumlumuz Teoman Alper, Özel 3 Mart İlk ve Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş, Özel 3 Mart Anadolu ve Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi Müdürü Kaan Selçuk,  Yurt Müdürümüz Sema Üçok, Müdür Yardımcımız Meliha Coşkun, yurt personeli, tüm öğrencilerimiz ve 130  velimiz katıldı.

    İki senedir öğrencilerimizin  Koro çalışmalarını yürüten, 3 Mart Eğitim Kurumlarının Müzik öğretmeni Bahadır Sevik koro şefliğini, öğrencimiz Zeynep Eren'in sunuculuğunu yaptığı Türk Sanat Müziği gecesinde "Kır Çiçekleri" birbirinden güzel eserler seslendirdi. Yasemin Özkan "Büklüm Büklüm" ve Beyza Aydoğdu " Ben Yoruldum Hayat"şarkılarını solo olarak seslendirdiği konserde birbirinden güzel 14 şarkı söylendi.

    Gurur kaynağımız "Kır Çiçekleri" korosu bir saat sürdü. Dinleyenleri duygu seline götüren konserde anlamlı dakikalar yaşandı.  Seyirciler tarafından beğeniyle ve coşku içinde izlenen konser, yönetim kurulu üyemiz Füsun Kuter ve yurt müdürümüz Sema Üçok'un Koro şefi Bahadır Sevik'e teşekkür ederek çiçek vermesiyle sonlandı.

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.