Mentorluk Programı'nın 3. Yıl Kutlaması

Mentorluk Programı'nın 3. Yıl Kutlaması

Oyak Renault fabrikası çalışanlarının oluşturduğu Women@Renault grubu ile Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin Kır Çiçekleri projesi kapsamında gerçekleştirilen mentorluk programı, üçüncü yılını başarıyla tamamladı.

12. sınıf Kır Çiçekleri ve Renault@Women grubu üyeleri, Renault Fabrikasının bahçesinde düzenlenen çay saati etkinliğiyle programı kapattılar.

Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe ÇEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Süheyla Toppamuk, Yönetim Kurulu Üyesi Eralp Atabek, Kubilay Aydın, Denetim Kurulu Üyesi Şükran Yılmaz Soğukpınar, Yurt Yürütme Kurulu Üyesi Aral Alkan, Renault Tedarik Zinciri Direktörü Sibel Bayat, Asistanı Gül Işıl, İletişim Müdürü Sevgül Alper, mentorlar, öğretmenler, yurt çalışanları ve Kır Çiçekleri katıldı.

Renault@Women grubunun Başkanı ve Renault Tedarik Zinciri Direktörü Sibel Bayat, üç yıldır sürdürülen projede, genç kızların kişisel ve akademik gelişimlerine katkıda bulunduklarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.

Mezun olan ve üniversite yolunda ilk adımlarını atan Kır Çiçekleri, mentorluk programına gelecek yıllarda da devam etmek üzere mentorlarından söz aldı. Yurt Müdürü Filiz Özen Çiftçi de programın gelecek eğitim-öğretim yılında yeni 12. sınıf öğrencileriyle devam edeceğini belirtti.

Etkinlik, masalar etrafında yapılan sohbetler ve oynanan kutu oyunlarıyla renklendi. Renault çalışanları ve Kır Çiçekleri öğrencileri, bu özel günü fotoğraf kareleriyle ölümsüzleştirdiler.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.