MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLER İLE KAHVALTI

MEZUN OLACAK ÖĞRENCİLER İLE KAHVALTI

17.06.2016 tarihinde saat 08:00'da Güler- Osman Köseoğlu Kız Yurdu'nda ÇEK Kooperatif Başkanı Sn. Buğra KÜÇÜKKAYALAR, mezun olacak öğrencilerimizle kahvaltı edip, toplantı yapmıştır. Toplantıya,  Yürütme Kurulu Üyelerimizden Sn. Aral ALKAN ve Sn.Rüyam KÜÇÜKSÜLEYMANOĞLU, Yurt Müdürü Sema ÜÇOK, Müdür Yardımcısı Meliha ÇOŞKUN ve lise son öğrencileri katılmıştır.

Öğrencilerle kahvaltı edilirken, önce başkan ve yürütme kurul üyeleri kendilerini tanıtmış ardından tüm öğrenciler kendilerini tanıtıp hedeflerini anlatmışlardır. Sohbet içinde geçen kahvaltı karşılıklı bilgilendirme ile devam etmiş bu tür toplantıların faydalı olacağı dile getirilip, sık sık tekrarlanması gerekliliği üzerinde durulmuştur. Ayrıca Yürütme Kurulu Üyelerimizden Aral ALKAN ve Rüyam KÜÇÜKSÜLEYMANOĞLU kızlarımızla kendi anılarını paylaşmış güzel bir sohbet eşliğinde geçen kahvaltı, kızlarımıza kendilerini iyi hissettirmiş, sınav öncesi moral depolamalarını sağlamıştır.

Daha sonra Başkan Buğra KÜÇÜKKAYALAR, kendi mesleğiyle ilgili tecrübelerini öğrencilerle paylaşmış, başarılı olmak için yapılması gerekenleri vurgulamıştır. Kızların meraklarını gidererek onları bilgilendirmiştir.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.