Mezuniyet Toplantısı

Mezuniyet Toplantısı

06.09.2017 Çarşamba, saat 11.00'da yurt kütüphanesinde "Mezuniyet Toplantısı"  gerçekleştirildi. Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Buğra Küçükkayalar,  Yönetim ve Yürütme Kurulu üyelerimizden Sn. Canan Şener, Füsun Kuter, Aral Alkan, Hüseyin Bulun, Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Zeki Baştürk, yurt müdürü Sema Üçok, müdür yardımcısı Meliha Çoşkun, belletmen öğretmen Emel Toper, yurttan ayrılan belletmen öğretmenlerimizden Gülsüm Gençkan,  Fevkiye  Ekmekçi, gönüllü öğretmenimiz Gamze Yakupoğlu ve 19 öğrencimiz katıldı.

Yurt Müdürü Sema Üçok'un konuşmasıyla başladı toplantı. Üçok, kazanan öğrencilerimizi tebrik etti, hepsiyle ayrı ayrı gurur duyduğunu ifade ettikten sonra, başarılarının devamını diledi. Konuşmayı Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Buğra Küçükkayalar sürdürerek tüm öğrencilerimizi tebrik edip, hayatlarından başarının eksik olmamasını diledi. Yönetim ve yürütme kurulu üyelerimiz, müdür yardımcısı, belletmen öğretmenler aynı dilek ve temennilerde bulunduktan sonra öğrencilerimiz de tek tek duygularını dile getirdiler. Her yıl olduğu gibi bu yıl da eski Yönetim Kurulu üyemiz kazanan öğrencilerimize yol parası katkısı koymuştur. Heyecan ve duygulu anların yaşandığı toplantı sonunda, Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Buğra Küçükkayalar öğrencilerimize başarı yazısını vererek tek tek kutladı.

Toplantı sonunda Yönetim ve Yürütme Kurulu üyelerimizden Sn. Aral Alkan, öğrencilerimize ve aramızdan ayrılan öğretmenlerimize sürpriz yaparak veda yemeği düzenledi. Nevale'de coşku içinde yenen yemek sonunda "HOŞÇAKAL" pastası kesildi. Her zaman nezaketi ve inceliğiyle kurumlarımıza katkı koyan Sn. Aral Alkan'a personel ve öğrenciler tarafından teşekkür edildi, mutlu bir şekilde öğrencilerimize veda edildi.

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.