Öğrencilerimiz 14-18 YAŞ INTERACT RYLA “Sosyal Medya ve Liderlik” Seminerinde

Öğrencilerimiz 14-18 YAŞ INTERACT RYLA “Sosyal Medya ve Liderlik” Seminerinde

 

11 Mart 2017 tarihinde 6 öğrencimiz Bursa Rotary Kulübü'nün düzenlediği Ted Kolejinde gerçekleşen 14-18 YAŞ INTERACT RYLA "Sosyal Medya ve Liderlik" seminerine katıldılar. Ted Kolejine vardıklarında öğrencilerimizi Rotary Kulübü Guvarnörü Memiş Yılmam karşıladı.  Kızlarımıza giriş kaydını nasıl yapacağımızı göstererek yardımcı oldu. Kayıt işleminden sonra Rotary Kulübünün hazırlamış olduğu hediyeleri alıp, koltuklarına geçtiler. Programın açılışı Rotary ve İnterakt Kulüp Başkanlarının ve Guvernörlerinin konuşmaları ile oldu. Daha sonra Rtn. gelişim uzmanı Gürdal Karaoğlu'nun "Tanışmak ve Tanış olmak" Kelimelerinin anlam farkını yöneltip, orada bulunan birkaç misafiri sahneye davet ederek birbirimizin kaynaşmasını sağlayacak güzel bir oyunla başladılar.

İzgören Akademi Eğitmeni Serkan Duru  ''Kendi Hayatınızın Lideri Olun" adlı bir sunum yaptı. Bu sunum da; Yurt Sevgisi, Girişimcilik, İş Kalitesi, Dürüstlük ve Hoşgörü konuları hakkında bilgi verdi. Kısa bir ara verildi fotoğraf çekiminin ardından öğle yemeği yendi.  Tekrar konferans salonuna dönüldüğünde Rtn. Sosyal Medya Uzmanı Serkan Ceylan "Gelecek ve Kariyer Planlamasında Sosyal Medyanın Rolü" hakkında bilgi verdi. Bu faydalı seminer sonrasında Rtn. Münazara Koçu Özlem Mutlu kısa bir bilgilendirme yaptı. Oyuncu Engin Altan Düzyatan ile soru-cevap şeklinde uzun bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonunda rotaryen aileler ile birlikte katılım belgelerini alan öğrencilerimiz çeşitli illerden gelen yaşıtlarıyla birlikte Korupark Alışveriş merkezinde akşam yemeği yiyip, bowling turnuvasına katıldılar. Çok keyifli ve dolu dolu bir gün geçiren kızlarımız mutlu bir şekilde yurda döndüler.

12 Mart 2017 Seminerin ikinci gününde ise tüm katılımcılar ve 3 öğrencimiz birlikte Uludağ'a çıktılar. Bodrum'dan gelen katılımcılar ilk kez kar gördükleri için çok heyecanlıydılar. Öğrencilerimiz diğer üyelerle kartopu savaşı yaptılar. Güzel bir gezi ardından yurda dönüş yaptılar.

 

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.